Låt era produkter alltid vara tillgängliga

Vill ni nå kunden dygnet runt, låta era produkter alltid vara tillgängliga så är webbutik lösningen.

Vi hjälper er att bygga upp en butik som passar er hemsida, efter era behov och önskemål. Med flertal betallösningar förenklar man det slutgiltiga köpet för kunde och fler order ramlar in hos er. Men innan kundens slutgiltiga köp måste man leda kunden hela vägen från ovetskap till aktivt handlande.

 

Marknadsföring är en del av att driva webbutik

Kunden måste veta om er, få vägar till er hemsida och webbutik, bra fakta om produkten och företaget osv.
Det krävs marknadsföring för att driva en framgångsrik butik, ni är ju trots allt inte den enda butiken på webben.

När kunden väl köpt en produkt av er så behöver ni förstärka köpupplevelsen hos kunden, genom emballaget. En snyggt levererad produkt gör ett stort intryck hos mottagaren och skapar merkänsla. Låt tråden löpa hela linan ut genom matchande tejp, silkespapper, klistermärken med er design och logo. Det stärker ert varumärke och gör kunden nöjd med sitt köp hos er. Chansen ökar markant att kunden återkommer.

Vi kan självklart hjälpa er på vägen från planering, strategi och uppbyggnad av butiken till marknadsföring och framtagning av emballage/förpackningar med er specifika design.

Läs mer om emballage här

 

Hur går processen till?

Att skapa och driva en e-handel kräver väldigt mycket tid och förberedelse. Vi hjälper dig att reda ut vad du behöver vad det gäller produktbilder, betal- och fraktlösningar osv. Vi väljer tillsammans en plattform som ni känner er bekväma med. Vi skapar sedan en design som matchar er hemsida och grafiska profil, fyller butiken med produkter och information för att sedan publicera den när ni är redo.

På ert företag krävs det väl planering och utarbetade strategier för vem och hur butiken sedan ska administreras. Vi vägleder och guidar den ansvarige i uppstarten av butiken för att göra det så smidigt som möjligt för er att få till en fungerande rutin och administration.

Vill ni bara administrera order och beställningar men inte sköta produktuppdateringar och kampanjer i butiken så kan vi tillgå med den tjänsten också. Ni väljer vad ni har tid och lust med, vi hoppar in och blir er externa marknadsavdelning när och i den mån ni behöver det.

Frågor & Svar

Dom allra flesta önskar ha en hemsida som grund, där webbutiken blir ett komplement och förlängd arm mot kund. Behoven kan dock variera, vilket kan visa sig vara just behovet av endast en webbutik. Antingen vill man komplettera sin nuvarande hemsida med en fristående butik i matchande design men som på något sätt ändå är kopplad till hemsidan eller så vill man att det endast ska vara en butik som kunden möter på domänen.

Oavsett behov så kan vi hjälpa er.

Vill man däremot ha en butik kopplad till en ny hemsida så behöver man köpa en hemsida först. Läs mer om hemsida här.

 

Betallösningen Klarna efterfrågas ofta och den kan man absolut koppla på.
Utöver det kan man koppla på ett flertal andra betallösningar såsom PayPal, kontokort osv.

Vi hjälper er att se över vilka betallösningar som är bäst anpassade för just er.

Man kan välja att lägga till frakt efter vikt på varje enskild produkt, ha en enhetsfrakt för hela butiken eller låta kunden få sina varor fraktfritt.

Det finns flera olika fraktsätt man kan koppla ihop webbutiken med.

Vi hjälper er att se över vad som är mest lämpat för just er.

Normal leveranstid är 4-6 veckor, under förutsättning att vi fått allt underlag vi behöver.
Kompletteras något utöver grundbeställningen på vägen så påverkas även leveranstiden, något vi tillsammans självklart har en öppen kommunikation om under uppbyggnaden.

Det material som krävs för att bygga upp en butik är produktbilder, produktinformation såsom ev. färgval, storlekar, material, innehåll, vikt osv. samt pris och artikelnummer. Vissa gånger har ni kanske all information sammanställt i en fil som sedan går att läsa in i butiken, vilket förenklar uppbyggnaden. Andra gånger behöver detta göras manuellt, vilket tar längre tid och mer jobb.

Vi går igenom allt som behövs för just er butik vid behovsanalysen och inför uppbyggnaden.

Webbutik kan vara ett tillägg till en ny eller befintlig hemsida eller fristående, vilket påverkar priset.
Vi behöver pratas vid för att se över just ert behov och hur avancerad lösningen ska vara. Därefter sätter vi ihop en offert utifrån den behovsanalysen.