Den grafiska designen är grunden för marknadsföringen och företagets kommunikation utåt. Den ska andas just er när kunden ser logon, affischen, fakturan, mailet eller inlägget i sociala medier.

Kanske behöver ni endast trycksaker inför en kampanj, roll-ups till mässan, ny kollektion av profilkläder eller en helt ny grafisk profil? Stort som smått så hjälper vi er.


Logotyp

Logotypen är grunden till hela företagets profil och igenkännande. En logotyp ska representera företaget men också vara kärnan i marknadsföringen och profilen i helhet.

Det är viktigt att logo ska fungera i olika sammanhang, såsom på webben, skyltar, trycksaker, profilkläder och mycket mer. Vi ser till att den gör det.

Grafisk profil

Vi sammanställer företagets kärnvärden, logotyp, teckensnitt, färgkoder osv. i en profilmanual. Allt för att marknadsföringen ska hålla sin helhet oavsett vart eller till vem ni vänder er för framtagning av någon form av marknadsföringsmaterial.

Självklart kan vi vara den ni vänder er till, som er externa marknadsavdelning, då har vi koll på alla delar som krävs i framtagning av profilprodukter, projektledning till mässor osv.

Trycksaker

Vi utgår ifrån er grafiska profil när vi skapar designen och originalen för era trycksaker.
Vi hjälper er med att ta fram den grafiska designen till visitkort, kuvert, roll-ups, banner, emballage, affischer, posters, block, pärmar och mycket mer.
Originalen och trycksakerna kan sedan placeras i ert kit och läggas in i er profilmanual. För att underlätta framtida framtagningar och sammanhålla allt på ett och samma ställe.

Trycksakerna ska andas er profil när det når kundens händer.

Vi väljer ut passande papper för dina trycksaker. Tjocklek, kvalitet, matt- och blankhet samt kontraster är lika viktigt som själva designendå det också påverkar intrycket och känslan.

Mässor & Event

Mässor och event är ett tillfälle för er som företag att skapa nya kontakter men också för att befintliga kunder ska känna igen det företag som dom anlitar. Igenkännandet ska vara direkt men också spegla er professionella grund.

I ett sådant sammanhang behöver man en hel del profilering för att skapa helheten av företaget men också sådant som följer med kunder hem, som kan påminna dom om just er, så kallade Give Aways.

Till en mässa eller event behöver man till exempel:

  • Roll-ups
  • Affischer
  • Foldrar
  • Godis
  • Pennor
  • Visitkort
  • Mässbord
  • Broschyrställ
  • Påsar

Och annat som kan göra er monter speciell och skapa den känsla som ni vill hur företaget ska uppfattas.

Vi hjälper er inte bara med att ta fram designen på allt profilmaterial, vi kan även agera projektledare vid färdigställande av just er monter.


Hur går processen till?

Välkommen att höra av dig för offert