Presentationen på nätet

Grunden för företaget på nätet är just hemsidan. En investering som nästan är ett måste för ett företag idag. Hemsidan ska ni och kunden ha nytta av och måste därför vara en hållbar lösning som fyller sin funktion på rätt sätt. Vi lyssnar till ert behov och era önskemål, tar sedan fram en idé och skiss. Därefter designar och publicerar vi den. 

En hemsida kräver i olika grad uppdateringar och administration, vilket vi kan hjälpa er med om ni inte själva känner att ni har tiden till det.

 

Mail

En mailadress ger också ett intryck och det mest seriösa intrycket är om mailadressen har samma ändelse som hemsidan. T.ex. har vi mailadressen info@ooak.nu vilket förknippas med både varumärke och hemsida.
Kopplat till hemsidan kan vi även ta fram ett antal mailadresser som kopplas till er.

 

Webbutik

Kanske säljer ert företag produkter via nätet, eller skulle kunna göra det? Då finns möjligheten att bygga på med en webbutik i samma design som er hemsida.

 

Frågor & Svar

Hemsidan byggs den upp i WordPress och det ingår en genomgång i hur du uppdaterar på egen hand.
Vill du inte eller inte har tiden att administrera sidan så finns vi här för att underlätta. Man kan då välja en fast administrationslösning, där vi uppdaterar hemsidan i den mån du önskar eller vid specifika ändamål då vi löser det mot timdebitering.

Eftersom vi är en helhetslösning och samarbetar med ett webbhotell så hjälper vi er att registrera en passande domän (webbadress), peka om namnservrar och lägga till statistik på hemsidan så att ni kan följa besöken ni får.

Vi kan också hjälpa er med att skapa mailadresser kopplade till er domän.

Ja, hemsidan kan absolut mobilanpassas.

Hemsidan byggs med en grund där sökmotorerna kan ta till sig innehåll och sökfraser som relateras till er.

Man kan alltid ta till större verktyg för att öka sina chanser att synas, dessa ingår dock inte i standardutbudet. Grunden när det gäller sökoptimering som Ooak bygger in räcker väldigt långt till att börja med.

Bilder

Det absolut bästa är att anlita en fotograf eller någon som har ett sinne för det kreativa, för att få era bilder att matcha er profil på bästa möjliga sätt. Alla bilder i er bildbank kan då användas av er och andra med godkännande enligt upphovsrättslagen. Då besitter ni själva underlag som kan användas på hemsidan, i webbutiken, sociala medier, trycksaker och mycket annat.
Att tänka på är att bilderna ska vara högupplösta.
Vill ni ha hjälp med att endast anpassa bilderna till specifika ändamål så kan vi hjälpa er mot timdebitering, annars ingår det oftast i våra andra tjänster om inget annat anges.

Kanske finner ni ingen kreativ person som kan agera fotograf eller så finns helt enkelt inte viljan, orken, tiden eller budget för att ta in en professionell fotograf. Då har vi bildbanker där vi kan hitta bilder till hemsidan.

Texter

Om det grundmaterial ni lämnar in innehåller bra fakta så kan vi hjälpa till att formulera och anpassa texterna för webben. Det ingår.
Vill ni däremot ha en sida med perfekt inlagd grammatik så anlitas en professionell utifrån. Begär detta i din beställning.

Normal leveranstid är 4-6 veckor, under förutsättning att vi fått allt underlag vi behöver.

Kompletteras något utöver grundbeställningen på vägen så påverkas även leveranstiden, något vi tillsammans självklart har en öppen kommunikation om under uppbyggnaden.

Då uppdragen är behovsanpassade så kan det se väldigt olika ut, därför har vi inga fasta prislistor. Utifrån varje behovsanalys tar vi fram en offert och sammanställning av uppdraget. Men i regel kan man räkna med 20.000 – 25.000kr exkl. moms för en hemsida i medelklassen. Vi har självklart större och mindre alternativ för den som önskar det.

Hemsidan är en engångskostnad för hemsidan, inga månadsavgifter.
Vill man ha hjälp med administration av sidan så har vi serviceavtal för det.

Skicka er förfrågan till oss så sätter vi ihop en behovsanalys och offert till er. Maila förfrågan på info@ooak.nu.